Faciliteiten

Sportcentrum Triade beschikt over diverse faciliteiten. U kunt bij ons niet alleen sporten, maar u kunt de Triade ook gebruiken als locatie voor uw evenement of vergadering. Een overzicht van de belangrijkste faciliteiten vindt u hieronder.

Bar

Na het sporten kunt u hier even rustig tot adem komen. Bij ons aan de bar kunt u niet alleen een drankje nuttigen, maar de bar beschikt ook over een uitgebreide menukaart. U kunt hier ook eten bestellen én afhalen.

U hoeft natuurlijk niet eerst te sporten om gebruik te kunnen maken van de bar. Onze bar is open voor iedereen. Een potje darten of gewoon even een praatje maken met vrienden, het is allemaal mogelijk. Wanneer er belangrijke sportevenementen zorgen wij dat deze op groot scherm worden getoond.

Eten afhalen

Geen zin om te koken? Bestel uw maaltijd bij Sportcentrum Triade en neem het mee naar huis. Alle gerechten op onze uitgebreide menukaart zijn af te halen. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven, of u bestelt direct bij een van onze medewerkers aan de bar.

Darten

Gezellig met vrienden een partje darten? In het horecagedeelte van Sportcentrum Triade kunt u gezellig een paar pijlen gooien. Wij beschikken over vier professionele dartborden.

Sportzaal

De sportzaal van sportcentrum Triade is op te delen in drie delen. Elk deel kan afzonderlijk, of in combinatie met een ander deel, gebruikt worden. Alle attributen om de meeste sporten te beoefenen zijn aanwezig. Neemt u fans mee, dan kunnen deze plaatsnemen op een van de tribunes.

De verschillende kleedruimtes beschikken over een toilet en over de mogelijkheid om na het sporten te douchen.

Ouderenzaal

De Ouderenzaal van de Triade kan worden gehuurd om een vergadering of ander evenement te houden. De zaal biedt plek voor ongeveer dertig personen en kan naar eigen wensen worden ingedeeld. Er kan gebruik worden gemaakt van de bar voor een drankje en/of hapje.